Over ons

Heeft u een minimale bestellimiet?

Voor uw gemak beperken we u niet tot het minimale en maximale bestelbedrag. Mee eens, het is veel leuker om eerst de goederen voor het laagst mogelijke bedrag te bestellen om de winkel te controleren en de timing, kwaliteit en het werkniveau te evalueren. We gaan onze klanten ontmoeten en geven u de mogelijkheid om aankopen te doen zonder beperkingen op de waarde van de bestelling!

Hoe kan ik een bestelling in uw online winkel betalen?

U kunt een bestelling ontvangen door deze te betalen met een PrivatBank-kaart of onder rembours af te halen (betaling bij ontvangst).

Wat is de levertijd?

Levering aan de cloudcentra – 1 dag, aan andere vestigingen – tot 3 dagen. Levering buiten Nederland – tot 10 dagen.

Kan ik zeker zijn van de kwaliteit van het product?

Onze grootste zorg: de hoge kwaliteit van de medicijnen die we aanbieden. De logica is heel eenvoudig: hoe beter de kwaliteit van het product, hoe meer klanten we hebben. We zijn zeer attent en selectief in de selectie van leveranciers, de kwaliteit van producten wordt zorgvuldig bewaakt en gecontroleerd.

Hoe kan ik mijn bestelling bezorgen?

Levering geschiedt per post.

Moet ik me registreren in uw online winkel om een ​​bestelling te plaatsen?

Niet! We hebben het proces van het plaatsen van een bestelling in onze online winkels zoveel mogelijk vereenvoudigd! Om een ​​hoeveelheid goederen te bestellen, hoeft u geen verschillende registratieformulieren in te vullen!

Hoe kan ik de voortgang van mijn bestelling volgen?

Nadat u de goederen heeft betaald, ontvangt u het factuurnummer van uw pakket op New Mail. Met dit factuurnummer kunt u de status van uw bestelling volgen op de pagina’s van de vervoerder.

Is er een aanbetaling voor de bestelling in uw winkel?

Ja, helaas geven de specifieke kenmerken van de verkochte goederen ons niet de mogelijkheid van rembours of directe verkoop. Daarom werken we alleen met 100% vooruitbetaling. Er kunnen uitzonderingen zijn als een persoon 1 bestelling plaatst op onze website, in welk geval we onder rembours kunnen betalen.

Zijn de originele medicijnen echt?

Alle medicijnen die worden verkocht in onze online winkel van anabole steroïden zijn 100% origineel. Van alle producten waarvoor de verificatiecodes door de fabrikant worden verstrekt, kunnen ze op de officiële website worden ingevoerd.

Kunt u advies krijgen over het gebruik van drugs?

Natuurlijk kan je dat! Hiervoor hebben we een e-mailadres of telefoonnummer voor contact. Nadat u contact met ons heeft opgenomen via e-mail, telefoon of een willekeurige messenger die bij u past, kunt u een consult van hoge kwaliteit krijgen. U kunt alle vragen stellen, niet alleen over medicijnen, maar ook over fysiologie, voeding of training. Schrijf, we helpen u graag verder!

Vraag: Kan ik een bestelling van hand tot hand krijgen of de bestelling per post betalen?

Zoals we allemaal weten, zijn steroïden uit de verkoop verboden zonder strikt recept en medisch recept. Open verkoop van farmacologie is strafbaar. Daarom kunnen we de bestelling voor onze eigen veiligheid niet van hand tot hand overdragen